中文  EN  FR  NE

Tel:15524608806

Food Know-How

什么是新鲜的农场牛奶

Wat is verse boerderijmelk?

Verse boerderijmelk is rauwe melk van boerderijen waar de koeien tenminste 120 dagen per jaar op de weide grazen en dit tenminste 6 uur per dag, van de lente tot de herfst.

Waarom heeft België genoeg verse boerderijmelk?

De veeteelt is altijd een van de zeer belangrijke economische activiteiten in België geweest omdat België bijzonder gunstige natuurlijke omstandigheden kent: uitgestrekte natuurlijke graslanden, zuivere lucht en waterbronnen. Om de kwaliteit van de boerderijmelk te garanderen, blijft het Ministerie van Landbouw onderzoeken hoe het natuurlijke grasland de melkkoe beter kan voeden.

In België zijn zuivel en veeteelt zeer belangrijk. Het inkomen uit zuivelproducten beslaat 12% van het totale landbouwinkomen. Om de consument veilige, gezonde en voedzame melk te kunnen bieden, wordt de melkkoe verzorgd vanaf de foetusperiode. De melkkoe heeft een evenwichtig leven en een evenwichtige voeding nodig. Niet alleen evenwichtige voeding maar ook bepaalde hoeveelheden beweging, slaap en verstrooiing. Zelfs hun humeur zal hun gezondheid en dus de kwaliteit van de melk beïnvloeden.

Na de tweede wereldoorlog zijn de landbouwwetenschappers in België begonnen met het bestuderen van de vegetatie van de natuurlijke graslanden, de lichaamsstructuur van melkkoe, de voedingswaarde van melk en de relaties tussen melk en de gezondheidsindex van de melkkoe, de relaties tussen natuurlijke boerderijmelk en natuurlijk grasland, het voortdurend beheren en verbeteren van het natuurlijke grasland op een wetenschappelijke manier en het organiseren van speciale opleidingen over hoe om te gaan met de melkkoe. Door de inspanningen van verschillende generaties geniet de Belgische verse boerderijmelk een kwaliteitsvolle erkenning.

QUCI BELGIUM NATURAL ICE CREAM is gemaakt van Belgische natuurlijke boerderijmelk.

 

Copyright © 2019 QUCI (SHANGHAI) FOOD CO., LTD ICP19018154
Add:Room 1820, No.123 Changjiang Road, Zhongshan District,Dalian, China

Tel:15524608806